Izmire Meteor Düştü : Meteor düştü iddiasında İzmir ve Manisa'dan ilk görüntüler ... : Vatandaşlar meteor düşme anı videolarını sosyal medyadan paylaştı.. Vatandaşlar meteor düşme anı videolarını sosyal medyadan paylaştı. Soruları perseid meteor yağmurunun gerçekleşmesiyle gündeme geldi. Kullanıcılar şimdiye kadar konu hakkında binlerce paylaşımda bulundu. İstanbul ve i̇zmir'e meteor mu düştü? İzmir ve manisa'ya meteor düştü i̇ddiası!

İzmir ve manisa'ya meteor düştü i̇ddiası! Akşam saatlerinde i̇stanbul ve i̇zmir'e meteor düştüğü iddiaları sosyal medyada geniş yer buldu. Amatör kameralar tarafından kaydedilen meteor düşme görüntüleri, sosyal medyada kısa. İzmir'e saat 01:54'te meteor düştüğü iddia edildi. Sosyal medya dahil olmak üzere herkes bunu konuşuyor.

Meteor düşmesi son dakika! İzmir'e meteor mu düştü? Meteor ...
Meteor düşmesi son dakika! İzmir'e meteor mu düştü? Meteor ... from iaahbr.tmgrup.com.tr
İstanbul ve i̇zmir gibi bazı illerde göktaşı düştüğü sosyal medyada çok konuşuluyor. Gece saatlerinden itibaren sosyal medyada viral olan. İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştüğü iddiaları sosyal medyada kullanıcılar tarafından paylaşıldı. İstanbul ve i̇zmir'e meteor mu düştü? İzmir ve çevre illerden görülen doğa olayı sonrasında, herhangi bir hasarın olup olmadığı. Bölge sakinlerinin de verdiği bilgiler doğrultusunda i̇zmir'de meteor mu düştü? Pek çok kullanıcı bu anlara şahit. İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştüğü iddiaları sosyal medyada kullanıcılar tarafından paylaşıldı.

Dün gece itibari ile yer alan meteoroloji olayı, konuşulmaya devam ediyor.

Soruları perseid meteor yağmurunun gerçekleşmesiyle gündeme geldi. İzmir'de sel fırtına hortum felaketlerinden sonra şimdi de meteor düştüğü iddia edildi. İzmir ve çevre illerden görülen doğa olayı sonrasında, herhangi bir hasarın olup olmadığı. Look like a bird yani kuş gibi bakmak manisa'da meteor düştü iddiası. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde parlak bir cismin gökyüzünden düştüğü görülüyor. Bir ışık huzmesinin karanlığı aydınlatarak düştüğü görülüyor. İzmir'de, sel, fırtına, hortum felaketlerinden sonra, şimdi de meteor düştüğü iddia edildi. Sosyal medya dahil olmak üzere herkes bunu konuşuyor. İzmir'e düşen meteorun görüntüleri ise hadiseden birkaç dakika sonra ortaya çıktı. İzmir'e bugün meteor düştüğü iddia edildi. İstanbul ve i̇zmir'e meteor mu düştü? İzmir'e bu gece saat 01.54'te meteor düştüğü öne sürüldü. Look like a bird yani kuş gibi bakmak sizlere alışılmış bakış açınızdan kurtarıp kuş gibi bakmanıza olanak sağlamaktayızinsansız hava aracımız (drone).

İzmir'e saat 01:54'te meteor düştüğü iddia edildi. Manisa'nın salihli ilçesinde gökyüzünü birkaç saniyeliğine aydınlatan ve meteor olduğu öne sürülen ışık hüzmesi sonucu marmara gölü yakınlarında bulunan. İzmir'de meteor düştü iddiası sosyal medyada gündem oldu. İzmir kültürpark alanında dün gece çıkan yangının meteor düşmesinden kaynaklandığı i̇ddiaları üzerine i̇zfaş genel müdürü doğan i̇şleyen. Manisa'da meteor düştüğü iddia edildi.

Japonya'nın Başkenti Tokyo'ya meteor düştü - Yeni Akit
Japonya'nın Başkenti Tokyo'ya meteor düştü - Yeni Akit from cdn.yeniakit.com.tr
O da düştü tam oldu. Sosyal medya dahil olmak üzere herkes bunu konuşuyor. İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştüğü iddiaları sosyal medyada kullanıcılar tarafından paylaşıldı. İzmir'de sel fırtına hortum felaketlerinden sonra şimdi de meteor düştüğü iddia edildi. Meteor düştü iddiaları üzerine sosyal medya ve arama motorları aracılığıyla işin aslı araştırılmaya başlandı. İstanbul ve i̇zmir gibi bazı illerde göktaşı düştüğü sosyal medyada çok konuşuluyor. Art arda felaketler yaşayan i̇zmir'e bu kez meteor düştü. Pek çok kullanıcı bu anlara şahit.

İzmir'e düşen meteorun görüntüleri ise hadiseden birkaç dakika sonra ortaya çıktı.

Bir ışık huzmesinin karanlığı aydınlatarak düştüğü görülüyor. Bölge sakinlerinin de verdiği bilgiler doğrultusunda i̇zmir'de meteor mu düştü? Look like a bird yani kuş gibi bakmak manisa'da meteor düştü iddiası. O da düştü tam oldu. Son dakika egeye meteor mu düştü? İzmir kültürpark alanında dün gece çıkan yangının meteor düşmesinden kaynaklandığı i̇ddiaları üzerine i̇zfaş genel müdürü doğan i̇şleyen. İzmir'de yaşayan vatandaşlar bu gece 01:54'te meteor düştüğünü paylaştı. İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştü… pek çok kullanıcı bu anlara şahit olurken. Manisa'da meteor düştüğü iddia edildi. İzmir'e meteor düştüğü iddiası, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında bulunuyor. Daha fazlası i̇çin abone ol → bit.ly/2ykl4tl dün gece manisa'da gökyüzü birkaç. Soruları perseid meteor yağmurunun gerçekleşmesiyle gündeme geldi. Meteor düşmesi sonucu ne olur?

Pek çok kullanıcı bu anlara şahit. Gece yarısı i̇zmir ve manisa başta olmak üzere bölgedeki birçok yerde meteor görüldüğü ile ilgili iddialar sosyal medyada yer alıyor. Soruları perseid meteor yağmurunun gerçekleşmesiyle gündeme geldi. İzmir ve manisa'ya meteor düştü i̇ddiası! Look like a bird yani kuş gibi bakmak sizlere alışılmış bakış açınızdan kurtarıp kuş gibi bakmanıza olanak sağlamaktayızinsansız hava aracımız (drone).

Meteor düşmesi son dakika! İzmir'e meteor mu düştü? Meteor ...
Meteor düşmesi son dakika! İzmir'e meteor mu düştü? Meteor ... from iaahbr.tmgrup.com.tr
Kullanıcılar paylaştıkları fotoğrafla çok sayıda twitt attı. Daha fazlası i̇çin abone ol → bit.ly/2ykl4tl dün gece manisa'da gökyüzü birkaç. O da düştü tam oldu. Sabaha karşı saat 2 sularında i̇zmir 'de cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler sosyal medyada büyük paniğe yol açtı. İstanbul ve i̇zmir gibi bazı illerde göktaşı düştüğü sosyal medyada çok konuşuluyor. İzmir'e saat 01:54'te meteor düştüğü iddia edildi. İzmir başta olmak üzere ege çevresindeki bazı illerde gök taşı düştüğü sosyal medyada çok konuşuluyor. Son dakika egeye meteor mu düştü?

Meteor düştü iddiaları üzerine sosyal medya ve arama motorları aracılığıyla işin aslı araştırılmaya başlandı.

İzmir'de, sel, fırtına, hortum felaketlerinden sonra, şimdi de meteor düştüğü iddia edildi. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde parlak bir cismin gökyüzünden düştüğü görülüyor. Meteor düştü iddiaları üzerine sosyal medya ve arama motorları aracılığıyla işin aslı araştırılmaya başlandı. Vatandaşlar meteor düşme anı videolarını sosyal medyadan paylaştı. Kullanıcılar şimdiye kadar konu hakkında binlerce paylaşımda bulundu. Son dakika egeye meteor mu düştü? Bir ışık huzmesinin karanlığı aydınlatarak düştüğü görülüyor. Look like a bird yani kuş gibi bakmak manisa'da meteor düştü iddiası. İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştü… pek çok kullanıcı bu anlara şahit olurken. İzmir ve manisa'ya meteor düştü i̇ddiası! İzmir ve çevre illerden görülen doğa olayı sonrasında, herhangi bir hasarın olup olmadığı. İzmir'de sel fırtına hortum felaketlerinden sonra şimdi de meteor düştüğü iddia edildi. Kullanıcılar paylaştıkları fotoğrafla çok sayıda twitt attı.